Leírás
EAN: Good Gout BIO Ovesny dezert s jahodou a bananem 90g
Jót tesz a kis ínyenceknek, és megmenti a bolygót
Franciaországban
készült
készült
30,5 %
bio ZABITAL
Bio eper 36 %, bio banán 33,3 %, bio citromlé koncentrátum
GLUTÉNT tartalmaz.
Táplálkozási értékek
Táplálkozási információ 100 grammonként:
Energia
224/53
kJ/kcal
224/53
kJ/kcal
Zsírok1 0 g
Szénhidrát2 11 g
Rost 2 g
Fehérjék 0,9 g
Só 0 g
1 Ebből telített zsírsavak 0 g. 2 Ebből cukor 8,1 g.
100% BIO
Növényi tejet tartalmaz
0% hozzáadott
cukor4
cukor4
Glutént tartalmaz
Laktózmentes
Alkalmas vegánok számára
Jól rázza fel és csavarja el a kupakot.
Közvetlenül a zacskóból tálaljuk.
Vagy kanálra.
Jó étvágyat!
Növekedés ízléssel
A receptek a Michelin-csillagos séf, Christoph Hay és táplálkozási szakértők együttműködésével készültek.
Csak azt adtuk hozzá, ami szükséges
Nem tartalmaz tartósítószert, nem tartalmaz GMO-t, nem tartalmaz színezéket...Minden recept a szekrényedben található hozzávalókból készül, mintha saját magad készítetted volna! Kivéve, hogy megtettük neked.
Megtanítjuk a gyerekeket az egészséges táplálkozásra
Az összetevők rövid listája garantálja az ízek olvashatóságát, ami segít a helyes étkezési szokások kialakításában.
BIO mezőgazdaságból származó alapanyagok
Minden összetvevő bio eredetű, gyermekeink jóléte és a bolygónk érdekében.
Good Gout a B‑CORP büszke tagja
A B-Corp hasonló gondolkodású vállalatok globális közössége, amely egyensúlyt keres a termelés és a profit között. A Good Gout megfelel a szigorú társadalmi-környezeti normáknak, és figyelembe veszi cselekvéseinek hatását minden érdekelt félre: alkalmazottakra, üzleti partnerekre, ügyfelekre, társadalomra és környezetre.
Erre van étvágyam!Forgalmazó: Health Academy s.r.o., Zbraslavská 22/49, 159 00, Prága 5, Csehország
4 Csak természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.
Élelmiszer speciális táplálkozáshoz. Az allergéneket NAGYBETŰVEL jelöljük.
Hasonló termékek
Súly | 0.095 kg |
Kor (?) | betöltött 6 hónapos kortól |
Tulajdonságok | BIO |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Hozzászólás hozzáadása